فریت بار- ارسال بار

 

فریت بار- ارسال بار
 

حتماً تا به حال برایتان پیش آمده که بخواهید محصولی را از جایی به جای دیگر بفرستید یا برای جلوگیری از پیمودن مسافتی طولانی برای رساندن بار، آن را پست کنید. معمولاً فروشگاه هایی که این روزها به کسب و کار اینترنتی مشغول هستند و اجناس خود را از طریق سایت و یا شبکه های مجازی مثل اینستاگرام به فروش می رسانند بیشتر با مقوله ی پست و ارسال کالا سروکار دارند. یکی از روش های ارسال کالا فریت بار است که در این مقاله از کاراپست قصد داریم آن را باهم بررسی کنیم. با ما همراه باشید.


فریت بار چیست؟

فریت بار به صورت کلی به ارسال باری از نوع غیر تجاری از کشوری به کشور دیگر به صورت هوایی گفته می شود. برای مثال اگر کسی قصد مهاجرت به کشور دیگری را دارد و می خواهد وسایل منزل خود را با خود ببرد باید این کار را به یکی از روشهای زمینی، دریایی و یا هوایی انجام دهد. حال اگر این کار را به صورت هوایی انجام دهد در حالی که بار آن از نوع غیر تجاری باشد، به آن فریت بار می گویند.

معمولاً بارهایی که فریت می شوند نهایتاً تا 4 روز بعد به مقصد می رسند. البته عوامل دیگری هم در این بین تأثیرگذار هستند. مثل کشور مقصد، نوع هواپیمای حامل بار، تفاوت مسیر خطوط هوایی و ... که ممکن است باعث دیر یا زودتر رسیدن مرسوله شود. افرادی که قصد فریت کردن بار خود را دارند باید حداقل 2 هفته زودتر برای انجام این کار اقدام کنند و با یکی از شرکتهای مخصوص این کار هماهنگ کنند تا مرسوله مورد نظرشان در موعد مقرر به مقصد برسد.


شرایط لازم برای ارسال فریت

بارهایی که می خواهد توسط فریت ارسال شوند باید حتماً دارای شرایط زیر باشند:

  • سرعت ارسال کالا برای مسافر اهمیت داشته باشد.
  • حجم اشغالی بار بیش از حد نباشد و بار ترجیحاً کوچک باشد.
  • مسیر هوایی انتخاب شده توسط مسافر، امن تر و قابل دسترس تر از دیگر روشهای موجود باشد.

هزینه فریت بار

فریت بار یکی از مقرون به صرفه ترین راه های ارسال بار به مقصد مورد نظر شما می باشد. هزینه آن تقریباً یک سوم هزینه اضافه بار مسافری و یا کمتر از نصف هزینه ارسال پستی است.


ارسال چه کالاهایی در روش فریت ممنوع است؟

توجه داشته باشید که ارسال برخی وسایل از قبیل: عطر، ادكلن، اسپری، شامپو، نرم كننده ها، لوازم آرایشی و از این دسته اشیا به دلیل این که می تواند برای هواپیما ایجاد خطر کند ممنوع می باشد. خروج اشیاء عتیقه، آثار هنری اصیل و منحصر به فرد، كتابهای خطی و چاپ سنگی، قطعات خوشنویسی شده، اوراق مینیاتور و مصنوعات طلا و نقره از دیگر چیزهایی هستند که ارسال آنها از طریق فریت بار ممنوع می باشد.

نکاتی که باید رعایت شود:

  • برای ارسال بار به صورت فریت حضور مسافر الزامی است.
  • بسته بندی بار باید به گونه ای باشد که تا حد ممکن از تکان خوردن و حرکت اضافی بار در داخل آن جلوگیری گردد.
  • فضای باقی مانده داخل کارتون و یا بسته بندی بهتر است با یونولیت پوشش داده شود.
  • محموله های خاص نظیر کالاهای خطرناک، حیوانات زنده و جنازه نیز هزینه های مربوط به خود را دارند.